KROON

Aanhanger service

Caravan Onderhoud

Caravan onderhoud

U kunt bij Kroon aanhanger service terecht voor een onderhoudsbeurt voor alle soorten caravans. Denk hierbij onder meer aan het smeren van wiellagers, het controleren van het remsysteem, de trekrichting, de gasinstallatie, het onderstel, de ramen, de banden, de verlichting. De opbouw en vanzelfsprekend van de elektrische installatie. Het bevordert en waarborgt de verkeersveiligheid, waardoor u met een gerust hart op weg kunt naar uw vakantiebestemming.

Caravans worden veelal voor kortere periodes intensief gebruikt. Na het reguliere kampeerseizoen staan ze vaak voor een langere periode in een binnen- of buitenstalling. Gedegen onderhoud, in al zijn facetten, is derhalve een vereiste om jarenlang optimaal plezier te hebben van uw caravan.

Vanzelfsprekend is het niet te hopen dat u te maken krijgt met schade aan uw caravan of dat u tegen onvoorziene reparaties aanloopt. Het zorgt voor de nodige overlast en extra onkosten. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, dan is het goed om te weten dat u terecht kunt bij een vakkundig reparatiebedrijf.

 

Het onderstel: schokdempers, neuswiel, uitdraaisteunen, wiellager speling.
Banden: overspannend, profiel en leeftijd;
Koppeling, stabilisator, trekboom;
Reminrichting: remvoering, remkabels, oplooprem, stofhoes, enz…;
Verlichting: remlichten, bedrading7/13- aderig, enz…;
Opbouw: vochtmeting, hang- sluitwerk (buitenzijde), conditie vloer;
Gas, water en elektra: gasleiding en disselkast- ventilatie, gasleiding afpersen, koelkast, kachel en waterpomp.

Caravan wasservice

Schoon is bij ons ook écht schoon!
Als wij iets doen, doen wij het goed. Zo ook het wassen van uw caravan of camper. Ouderwets met de hand, voor het beste resultaat!

Zo wassen wij uw caravan of camper
We beginnen met het grondig afspuiten van de caravan of camper en brengen een goede shampoo met een spuitlans aan. Vervolgens borstelen wij de hele camper of caravan met een speciale zachte borstel. Geen plekje wordt vergeten; wij nemen het dak mee, de randen onder de dakluiken, het fietsenrek en ook onder de satellietschotel of antenne maken wij goed schoon.

Plastic ramen zijn krasgevoelig; daarom behandelen wij deze met een zachte spons om schade te voorkomen.